BejelentésForgách Antal telep
Tartsunk össze!

MENÜ


Üzenőfal


Név:

Üzenet:Szavazás


Szeretettel köszöntök Mindenkit!

Nem olyan rég jutott eszembe, hogy készítek egy blogot Forgáchról. Ami szerintem elég jol sikerült. Kevés mondattal, de sokat jelent, legalábbis számomra. Örömmel vettem észre, hogy elég sokan elolvastátok és gondolom nagyrészt mindenki tudja, hogy ez így van. Sajnos.
Egyvalamit felejtettem csak el...a blog oldalon csak regisztrált felhasználók írhatnak véleményt, szólhatnak hozzá. Ezért döntöttem úgy, hogy szerkesztek egy weboldalt ahol mostmár bárki hozzá szólhat.
Örülnék ha minél többen írnátok. Akármit.Lehet az egy emlék ami ide kötődik, valami aktualitás...vagy ami a legjobb lenne: néhány megoldási javaslat erre a problémára! Fogjunk össze és akkor sikerülni fog.
Nagyon boldogan fogadok töletek írásokat és föleg képeket.Az alábbi email címre küldhetitek:
forgachantal@gmail.com.
Mielőtt ebbe belekezdtem próbáltam a neten keresgélni képeket, hogy milyen is volt régen itt....de sajnos kevés találat volt.
Probáltam fényképeket készíteni, de sajnos nem sok sikerrel, mert útközben elment a kedvem...mindenhol csak a szemét....Tiszta hányinger!
Jó, persze biztos régen is volt szemét, de biztos nem ennyi...Ja, és biztos olyan sem volt, hogy jön egy kislány( az újszomszédok egyike )és odasz.rik a kapud elé.Csak ugy.Legszivesebben belenyomtam volna az orrát!Csak tudod akkor utána jön az egész rokonság...

Voltam nemrég a tő felé sétálni (kb. másfél éve), akkor is felhábotított a rengeteg szemét ...gondolom most mi lehet arra...nincs is kedvem megnézni. Pedig régen sokat sétáltunk arra, nem csak mi sokan. Lehetett nyársalni, horgászni, stb. Emlékszek olyanra is, hogy olyan sokan voltak kint, hogy mi "kicsik" nem is mertünk közel menni...pedig ismertünk mindenkit...csak hát akkor még félösek voltunk...:)

Azt is szerettem mikor a játszótéren gyereknapi meg mindenféle rendezvények voltak. Annyit nevettünk. Persze most is lehetne csinálni...de minek? és föleg kinek?
Nem azt akarom, hogy minden pont olyan legyen mint rég...csak ne ilyen, és ne kelljen este félve kimennem a buszmegálló felé, elengedhessem a gyermeket biciklizni, vagy éppen a boltba...és ha veszek fát kint hagyhassam az udvaron egy fél napig, amég hazaérünk elpakolni, anélkül hogy ellopnák....


Nézzetek be a FÓRUM-ba és írjatok! Vagy az email címre!


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!